Aniek Verschuur
Recensies
Recensies
Aniek Verschuur fotografie
Recensies
Onderstaand enkele recensies die klanten achter hebben gelaten over de shoots die ik voor hen heb mogen verzorgen. Heeft u ook interesse in een shoot? Neem dan contact met me op!
Onze klanten vertellen
Rianne
“ Onze trouwfoto's zijn ontzettend mooi geworden! Hele fijne fotografe om de hele dag om je heen te hebben! ”
Rianne
Bruidsfotografie
Nicole de Stigter
“ Zeer professioneel en een top eindresultaat ! Helemaal blij met de foto’s ”
Nicole de Stigter
Bruidsfotografie
Jasper
“ Ongedwongen en fris. Wij zijn enorm blij met de foto's van ons huwelijk ”
Jasper
Bruidsfotografie
Angela Timmer
“ Max heeft een shoot gedaan bij Aniek. Aniek kan zeker goed omgaan met kinderen het was dan ook een super leuke en gezellige shoot. Max vond het geweldig. De foto's zijn top geworden heel blij mee. Nogmaals bedankt Aniek!! ”
Angela Timmer
familieshoot
Soraya van Wijk
“ Super goede fotografe! De foto's zijn super mooi! We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt Aniek voor het vast leggen van deze geweldige dag ”
Soraya van Wijk
Bruidsfotografie
Serge Schuurman
“ Aniek heeft geweldige foto’s gemaakt op onze trouwdag! Ze weet de mooiste plekjes te vinden en precies het moment te vinden om te schieten! In 1 woord geweldig! Bedankt Aniek dat je erbij was! ”
Serge Schuurman
Bruidsfotografie
Karin
“ Tweemaal heeft Aniek een prachtige reportage van mijn meiden verzorgt en met een heel divers en prachtig resultaat! Mooie foto’s in de buitenlucht en een heel aparte reportage in zwart/wit en zeer naturel. Er hangt nu dan ook een schitterende foto in mijn woonkamer te prijken. Een absolute aanrader!! ”
Karin
Fotoshoots
Maud Brekelmans
“ Wij zijn zo blij met onze foto's en hebben nog een super leuke dag gehad met Aniek! En ook als ik naar de rest van de foto's kijk: iedereen straalt op de foto's! Je bent een topper Aniek en al je foto's zijn prachtig! ”
Maud Brekelmans
Fotoshoots